Fiësta Servessa

The Happy Side Of Life

Discografie

Dit is de derde cd van Fiësta Servessa genaamd “Mag ik met u hossen??”. Deze derde cd is uitgebracht in December 2015. Op deze cd staan de volgende nummers: Black Adder, Butterfly, Twee in ’n bekske, Kali, Reuzenrad, Amsterdam, Make me an island, Mon Amour, Friet met mayonaise & Laat het gouden sap maar stromen (Remix).

Het nummer: Twee in ’n bekske is een unieke samenwerking geweest met Martijn Baarendse ( Prins Martijn d’n 1ste)

Ook is Fiesta dit jaar met 2 unieke nummers gekomen.
1) Twee in ’n bekske is een unieke samenwerking geweest met Martijn Baarendse ( Prins Martijn d’n 1ste)
2) Laat het gouden sap maar stromen” is door Hygenersis geremixt  in een uniek Hardstyle nummer.

Deze cd is met dank aan:
Robenta Vastgoed B.V. Gert-Jan en Chantal Robben, Tuurlijk anoniem & SOK Berkel-Enschot, Heukelom.

UITVERKOCHT!!!!!!

Bezoek SPOTIFY en u luister ons album hier!

Dit was de tweede cd van Fiësta Servessa genaamd “Fiësta Servessa Blaast al 11 jaar met Bolle wangen”. Deze tweede cd is uitgebracht in januari 2005. Op deze cd staan de volgende nummers: Black Adder, ’t Dondert en ’t Bliksemt, Copacabana, Mijn hoof weer op je schouder, Carnaval, Chiquitita, Carmen, Greatest Lover, Retteketet, Country Roads, Bosthilda, Wijnfeest, Feest in Bardolino en Meisjes van de Nacht. Met name het nummer Reteketet, is een unieke samenwerking tussen FIËSTA SERVESSA en de Tilburgse zanger Peter Smulders. Deze unieke samenwerking heeft alles te maken met het feit dat FIËSTA SERVESSA in 2005 haar 11 jarig bestaan heeft gevierd. Deze cd werd op 9 januari 2005 gepresenteerd in Café Bolle te Tilburg.

UITVERKOCHT!!!!!!
Bezoek SPOTIFY en u luister ons album hier!

Dit was de eerste cd van Fiësta Servessa genaamd “Schudden voor gebruik”. Deze eerste cd is uitgebracht in december 1998. Helaas, is deze cd niet meer verkrijgbaar. Op deze cd stonden de volgende nummers: Koffie, Jan Klaasen, Johnie, Hey Jude, Duet, Radar Love, Delilah, Devil in Disguise, Skieën,
Hava nagila Hava, Happy Together, Moeder wat ben ik bang !, Schotse Ruit. 

Deze CD is helaas niet meer verkrijgbaar.

1
2
3

    

Dit was de 1e cd single van FIËSTA SERVESSA & Peter Smulders. De opnamens hebben plaatsgevonden in Studio De Wisselaar te Oosterhout.De cd single is opgenomen op dinsdag 25 oktober 2005. Op deze cd single staan 2 nummers. Dit zijn de volgende nummers: Komt de fanfare weer voorbij (carnavalskraker 2005/2006) en Retteketet (carnavalskraker 2004/2005). Allebei de nummers, zijn een unieke samenwerking tussen FIËSTA SERVESSA en de Tilburgse zanger Peter Smulders. De nieuwe cd single is op 8 januari 2006 officieel gepresenteerd in Café Bolle te Tilburg, en is uitgebracht door HJDM Music.

Deze CD single is helaas niet meer verkrijgbaar.

1
2
3