Fiësta Servessa

The Happy Side Of Life

Kennismaking

44 jaar geleden, het uitzonderlijke jaar 1975, niet alleen bekend om de oprichting van de SOK, maar het is ook exact 17 jaar voor het ontstaan van een van de beruchtste carnavalsbands. Dit is ook het geboortejaar van enkele huidige leden die vanaf het begin al bij deze groep zitten. Hoe wisten ze toen al dat ze hier carnaval moesten gaan vieren om er voor te zorgen dat wij 17 jaar later met ons bandje konden beginnen???

Toeval??
Dacht het niet… Meerdere voortekenen volgden er op dat in 1993 iets moois stond te gebeuren. 1 jaar na de oprichting van de SOK lanceert Ford zijn all time bestseller de “FIESTA” en wat te denken van de Ford “TAURUS” is te zien in onze bandlogo.
In 1983 zingt Lionel Richie zijn nummer 1 hit “All Night Long”, We’re going to party, karamu, FIËSTA FOREVER. Need I say more?

Yes, we can…
Begin jaren ’90 lanceert Escade de Eau de Toilet “Fiësta”, frisse lucht met een toon van “Carnaval”… In 1992 introduceert Duyvis de partymix “Fiësta”… altijd lekker en smaakt naar meer… Nee het was geen toeval. Het is toen allemaal begonnen… Allemaal 44 jaar geleden.